Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin halk sağlığı stajı saha eğitimlerinde Üniversitemiz ile Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü arasında var olan  protokol çerçevesinde yapılan saha eğitimi değerlendirmeleri neticesinde destek ve katkılarından dolayı Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ayşe BALAT nezdinde Gaziantep Universitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Şevki Hakan EREN ve Dekan Yardımcıları Doc.Dr. M. Sait MENZİLCİOĞLU, Doc.Dr. Haluk ŞEN, Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Doc.Dr. Neriman AYDIN ve Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Doc. Dr. Elif Okşan ÇALIKOĞLU  ile birlikte Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu TİRYAKİ, Şahinbey İlçe Sağlık Müdürü Dr. Erdal ÖZDEMİR, Oğuzeli İlçe Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Orhan CELLAT, Şahinbey Kavaklık Rotary Aile Sağlığı Merkezi Dr. Eyüp Yıldırım DEMİR, Şahinbey Mehmet Ali Özkara Aile Sağlığı Merkezi Dr. Bayram YÜCEL, Gaziantep 1 Nolu KETEM Dr. Gülbin YILDIRIM, Oğuzeli Merkez Aile Sağlığı Merkezi Dr. Ayşe Elif ÖZMEN ÖZSOY, Oğuzeli Yesildere Aile Sağlığı Merkezi Dr Sait YAYLABAŞ'a teşekkür takdimi yapılmıştır. Üniversitemiz ile Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü arasındaki protokollerin artarak devam etmesi dileğiyle toplantımız sona ermiştir.