• 0342-3600753

DÖNEM-III HALK SAĞLIĞI, AİLE HEKİMLİĞİ, BİYOİSTATİSTİK ve TIP ETİĞİ DERS KURULU-AİLE HEKİMLİĞİ DERS ÖDEVİ

Değerli öğrencimiz, aile hekimliği uygulamaları ile ilgili aşağıda verilen 2 örnek üzerinden bir video hazırlamanızı istiyoruz. Videonuzu ad-soyad şeklinde adlandırınız. Videonun başlangıcında adınızı, soyadınızı ve okul numaranızı söyleyiniz. Video süresi en az 2dk, en fazla 4 dk. Video için yardımcı kaynaklar aşağıda belirtilmiştir. Ödev teslim tarihi (14.06.2023 08:00 – 20.06.2023 17:00) Son teslim tarihinden sonra ödevleriniz kabul edilmeyecektir. İlk gönderilen ödev değerlendirilir. Değişiklikler yapılarak ödevin tekrar gönderilmesi kabul edilmeyecektir. Lütfen son kontrollerinizi yaptıktan sonra ödevinizi ailehek.uygulama3@gmail.com adresine gönderiniz. Başarılar dilerim.

Bu ödev aile sağlığı merkezlerine gidemeyen öğrenciler için hazırlanmıştır. Aile sağlığı merkezine giden öğrenciler öğrenci işlerinden aldıkları zarfları alarak 21.06.2023 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Doç. Dr. H. Tuba Akbayram

Gaziantep Üniversitesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı